dilluns, 28 de novembre del 2011

Coulant de xocolata

Ingredients per 5-6 coulants:

125 gr de xocolata de postres
25 gr de margarina
3 clares d'ou
25 gr de sucre
1 rovell d'ou
15 gr de farina
daus de xocolata de postres per al farcit 

Elaboració:

1.- Foneu al bany Maria la xocolata. Un cop fora del foc, afegiu-hi la margarina i el rovell.
2.- Munteu les clares a punt de neu, afegint-hi el sucre, quan comencin a agafar cos.
3.- Barregeu la meitat de les clares muntades amb la xocolata. Incorporeu-hi la farina i la resta de clares.
4.- Pinteu els motlles individuals amb margarina i espolvoregeu-hi farina. Farciu-los amb la pasta fins a la meitat del motlle i poseu-hi al centre dos daus de xocolata. Acabeu de farcir una mica més els motlles per amagar els daus de xocolata.
5.- Coure els coulants a 220º durant uns 10 minuts (només amb escalfor de baix)
6.- Servir calent, espolvorejat amb sucre llustre i acompanyat d'una bola de gelat. 

Es poden preparar i congelar. El dia que els volguem menjar només s'han de treure del congelador i coure al forn (sense descongelar). 



Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada