dijous, 24 de novembre del 2011

Magdalenes amb perles de xocolata

Amb les quantitats indicades, a mi me'n surten entre 15 i 18 unitats.

Ingredients:
2 ous
1 iogurt (pot ser natural, de llimona o griego)
1 got de sucre (mesura del pot del iogurt)
1/2 got d'oli de girasol (mesura del pot del iogurt) 
1/2 sobre de llevat Royal
2 gots de farina (mesura del pot del iogurt)
150 gr de perles de xocolata (jo utilitzo les del Mercadona)

Elaboració:
En un bol hi posem el ous i els batem. A continuació hi afegim el iogurt, el sucre, l'oli, el llevat i la farina. Es barregen tots aquests ingredients amb el minipimer o varilles manuals fins a obtenir-ne una massa ben lligada. A continuació hi afegim les perles de xocolata i ho remenem amb una cullera. Deixem reposar la massa dins la nevera, com a mínim, una hora. 
S'emplenen els motlles de paper fins a la meitat o una tercera part (penseu que creixen). S'hi pot espolvorejar una mica de sucre pel damunt.

S'escalfa el forn a 200º, posició de dalt i baix amb ventilador/aire. 

Les courem fins que siguin rosses, aproximadament triguen uns 12 minuts. Vigilem-les i no obrim per res la porta del forn. Han de tindre una temperatura constant. 




Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada