dijous, 17 de novembre del 2011

Pastís de formatge

Aquest pastís tant el faig per postres com per acompanyar un cafè a mitja tarda amb els amics. És una recepta ràpida, fàcil i resultona.

Ingredients:
4 ous sencers (de les nostres gallines)
4 iogurts 'griego' ensucrats
2 tarrines de formatge d'untar Philadelphia (400 gr)
7 cullerades soperes de sucre
5 cullerades soperes de maizena (dissoldre-la amb aigua)

Elaboració:
Barrejar-ho tot dins un vol i batre-ho bé. Posar-ho dins el motlle d'anar al forn, que prèviament haurem untat amb mantega. Si utilitzem un motlle de silicona no caldrà untar-lo.

Cocció:
Escalfar el forn a 180-200º
Coure el pastís a 180º durant 25 minuts amb la posició del ventilador/aire.
Passat aquest temps, li poso el gratinador uns 10 minutets per deixar-lo enrossir (el vaig vigilant no sigui cas que es cremi). 




Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada