dijous, 17 de novembre del 2011

Flam de torró de xixona

Aquest flam el vaig fer per postres el dia de Nadal de l'any passat, quan vam anar a dinar a casa els pares. 
Em va semblar una manera diferent de menjar-nos els torrons ...
A casa, tots el van trobar molt bo.

Ingredients:
300 gr de torró de xixona
200 ml de nata líquida
200 ml de llet
100 gr de formatge tipus philadelphia
3 cullerades soperes de sucre
caramel líquid

Elaboració: 
Ratllar la rajola de turró de xixona i reservar. Remenar amb les varilles o el minipimer la resta d'ingredients (excepte el caramel) i finalment incorporar-hi el turró ratllat. Ho podem deixar tant fi com volguem, però a mi m'agrada poder trobar dins el flam trossets petitons del torró.
Aboquem la barreja dins del motlle caramel·litzat i ho courem al forn, al bany Maria, a 190º durant una hora (prèviament ja haurem escalfat el forn).
El deixem refredar completament i ja el podrem desemmotllar.
Per servir-lo, el podem decorar amb una mica de nata muntada.



Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada