Ingredients:
Per la base de pa de pessic:
2 ous
40 gr de farina
40 gr de sucre
25 gr de cacau en pols
Pel farcit:
250 gr de xocolata per fondre
400 ml de nata líquida
200 ml de llet sencera
1 sobre de flam royal de 4 racions
50 gr d'avellanes torrades
Preparació:
De la base:
Es baten els ous amb el sucre fins que quedi una mescla espumosa i blanquinosa. S'afegeix la farina tamisada i el cacau en pols. I es barreja amb compte per tal de no desmuntar els ous. S'aboca la massa dins un motlle desmuntable de 23 cm de diàmetre (si és de silicona millor), i es reparteix uniformement. Es cou al forn, prèviament escalfat, durant 10 min a 180º.
Del farcit:
Es trituren les avellanes fins que quedin quasi pols.
En un cassó, s'escalfa la nata líquida i la llet i el sobre de flam. Quan sigui calent, s'hi afegeix la xocolata a trossos i es remena fins que es desfaci. I a continuació, les avellanes. Quan arrenqui el bull i comenci a espessir, es retira del foc i s'aboca sobre la base de pa de pessic.
Quan estigui a temperatura ambient, es reserva a la nevera fins el moment de servir.
I just abans de servir, es decora al gust. Jo hi vaig fer una ratlles amb nata.
Aquest pastís és d'aquells que és millor fer-lo el dia abans, aixì el gust és més intens.
Imprimir la recepta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada