dissabte, 19 de novembre del 2011

Tarta de poma

Aquesta tarta li agrada molt al meu germà ...

Ingredients:
150 gr de farina
3 ous
75 gr de sucre
3 pomes (pelades i tallades a daus)
1 sobre llevadura royal
1 got de llet
sal

Elaboració:
Tallar la poma a daus petits i daurar-la amb margarina i sucre en una paella.
Mentrestant, batre els ous amb el sucre.
Barrejar la farina i la llevadura, una mica de sal i la llet. 
A continuació incorporar-hi els ous batuts.
Afegir-hi la poma cuina (una vegada hagi refredat una mica) i remenar-ho tot junt. 
Posar la barreja en un motlle enfarinat i emmantequillat perquè no s'enganxi o bé en un motlle de silicona.

Escalfar el forn a 180º, courem la tarta a 170-180º, amb ventilador, durant uns 30-35 minuts. Vigilarem que no es cremi i amb un escuradents provarem si està cuita.





Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada