dilluns, 13 de febrer del 2012

Panettone de xocolata

Aquesta recepta es fa en dos dies. 


Ingredients pel "poolish":
100 gr de llet temperada
100 gr de farina de força
1/2 sobre de llevat de pa 


Ingredients pel panettone:
el poolish
2 ous batuts
60 gr de margarina 
1/2 culleradeta de sal
40 gr de sucre
aroma de vainilla
250 gr de farina de força
1/2 sobre de llevat de pa 
Pel farcit: panses, fruites confitades, fruits secs, perles de xocolata, etc. 
Jo hi vaig posar 100 gr de perles de xocolata


Elaboració:
1. La nit abans preparem el poolish. Posem els ingredients en un vol i amb l'ajuda d'una cullera els remenem fins a obtenir-ne una massa uniforme. Ho tapem amb paper film i ho guardem damunt el marbre. 
2. Al dia següent, posem tots els ingredients del panettone dins la cubeta de la panificadora. Seleccionem el programa de pa dolç o ensucrat (a la Moulinex és el programa 6), pes 750 gr i torrat mig. 
3. Una vegada acabada la cocció, deixem refredar el panettone damunt una reixa. 

 


Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada