dissabte, 25 de febrer del 2012

Coulant de turró de xixona

Ingredients:
200 gr de turró de xixona
20 gr de farina
3 ous
100 ml de nata líquida
75 gr de sucre

Elaboració:
Trossejar el turró i escalfar-lo amb la nata líquida dins el microones (jo ho vaig fer a potència baixa un parell de vegades).  Triturar-ho tot junt amb el minipimer. 
En un bol batre els ous i el sucre amb les baretes fins que blanquegin.
Incorporar-hi suaument la barreja del turró i afegir-hi la farina tamissada. 
Emplenar les flameres que han d'estar untades amb mantega i espolvorejades amb farina. A mi me'n van sortir 6 unitats. Guardar-les al congelador. 
A l'hora de menjar-los, escalfar el forn a 250º i coure'ls directament sense descongelar. 
En el meu forn els hi vaig tindre 8 minuts amb escalfor de dalt i baix i aire més 4 minuts (a 200º) amb escalfor només per sota.
Desmotllar ràpidament i ja estan apunt de servir a taula. 




Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada