dissabte, 25 de febrer del 2012

Cake de xocolata i nous

Aquest pastís l'havia fet ja feia molt temps i una tarda que vaig tenir lliure, el vaig fer per portar-lo l'endemà a la feina i tastar-lo. Les companyes van dir que estava molt bo. 

Ingredients:
80 gr de xocolata fondant
125 gr de margarina
2 ous
150 gr de sucre
60 gr de farina
100 gr de nous pelades 

Elaboració:
Fer fondre la xocolata amb la mantega al bany Maria. Quan estigui fosa, deixar-la refredar mentre batem els ous amb el sucre. Un cop batuts i escumosos, abocar-hi la xocolata i remenar-ho bé. 
A continuació s'hi afegeix la farina i les nous esmicolades (no massa petites) i es barreja de nou. 
Finalment, abocar la pasta en un motlle untat amb mantega i es posa a coure al forn (prèviament escalfat) a 180º durant uns 25-30 minuts, amb la posició de dalt i baix i amb aire.



Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada