1 filet de porc (per 2-3 persones)
3-4 cebes mitjanes
melmelada de nabius
caldo/brou de carn
Preparació:
Salpebrar el filet i daurar-lo a la caçola amb un raig d'oli. El girem un parell de vegades perquè vagi agafant color.
Tallem les cebes a juliana i les hi afegim. Si ens quedem sense oli hi afegim un raig de caldo/brou. Ho anem vigilant i remenant. La carn es va coent i la ceba va quedant daurareta. Quan la carn està cuita, la retirem i la reservem en un plat.
Esperem que es refredi per tallar-la a rodanxes.
Agafem la ceba i la triturem ben fina amb el minipimer.
Escalfem la salsa que hem triturat i hi anem afegint la melmelada de nabius, tot remenant per dissoldre-la i obtenir-ne la salsa. Si queda molt espessa hi afegim una mica de caldo/brou.
Hi afegim la carn tallada a rodanxes i ho deixem tot junt una estoneta perquè s'escalfi.
Ja està apunt per emplatar.
Imprimir la recepta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada