dimecres, 8 de febrer del 2012

Filet de porc amb salsa de nabius

Ingredients:
1 filet de porc (per 2-3 persones)
3-4 cebes mitjanes
melmelada de nabius
caldo/brou de carn 


Preparació:
Salpebrar el filet i daurar-lo a la caçola amb un raig d'oli. El girem un parell de vegades perquè vagi agafant color. 
Tallem les cebes a juliana i les hi afegim. Si ens quedem sense oli hi afegim un raig de caldo/brou. Ho anem vigilant i remenant. La carn es va coent i la ceba va quedant daurareta. Quan la carn està cuita, la retirem i la reservem en un plat. 
Esperem que es refredi per tallar-la a rodanxes. 
Agafem la ceba i la triturem ben fina amb el minipimer. 
Escalfem la salsa que hem triturat i hi anem afegint la melmelada de nabius, tot remenant per dissoldre-la i obtenir-ne la salsa. Si queda molt espessa hi afegim una mica de caldo/brou.
Hi afegim la carn tallada a rodanxes i ho deixem tot junt una estoneta perquè s'escalfi. 
Ja està apunt per emplatar. 

Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada