600 gr de salmó (es pot barrejar salmó i lluç)
1 ceba
3-4 llesques de pa de motlle sense crosta
200 ml de nata líquida (1 brick)
7 ous
200 gr de tomàquet fregit
sal i pebre
Elaboració:
Fregir la ceba en una paella i quan estigui feta, retirar l'excés d'oli i afegir-hi el peix tallat a daus. Saltar-ho una mica i retirar-ho del foc.
Posar en un bol el pa de motlle, la nata, el tomàquet fregit i el sofregit de ceba i peix. Afegir-hi els ous, la sal i el pebre. Triturar fins a obtindre una crema fina (a mi m'agrada que s'hi trobin trocets).
Posar la crema en un motlle per anar al forn i coure'l al bany Maria a 180º, fins que punxant amb un escuradents ens surti sec. Deixar refredar, desemmotllar i servir acompanyat d'alguna salsa i guarnició al gust.
Imprimir la recepta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada