dimecres, 18 de gener del 2012

Flam d'espàrregs verds i gambetes

Ingredients:
1 manat d'espàrregs verds
200 gr de gambetes pelades o salmó
250 ml de nata líquida
5 ous
sal i pebre 


Elaboració:
Primer de tot rentem els espàrrecs, en tallem la part més dura i els fem a rodanxetes. 
Tot seguit, bullim els espàrregs i les gambetes per separat, sense que cap de les dues coses quedi massa cuita perquè després ja s'acabaran de coure al forn. 
Preparem la base del flam batent els ous amb la crema de llet, un polsim de sal i una punteta de pebre. Hi afegim els espàrregs i les gambetes i ho barregem tot.
Preparem el motllo de flam per coure'l al bany Maria i hi aboquem la preparació anterior. El posem al forn preescalfat a 180º i el deixem coure durant 1 hora aproximadament. 
Quan ja el tenim cuit, el traem del forn i el deixem refredar abans de desmotllar. 
Es pot servir acompanyat d'alguna salseta. 

Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada