Ingredients:
1 làmina de pasta de full fresca (Lidl)
ou batut
xocolata
ou batut
xocolata
Elaboració:
Estenem la pasta de full amb el paper que hi va a sota. Ens imaginem la pasta dividida en dues parts horitzontals i en una banda a tot el llarg hi posem la xocolata (pot ser negre o amb llet).
A l'altra banda hi fem uns talls amb un ganivet. Pintem la vora amb una mica d'ou batut perquè s'enganxi millor al tancar-la. Segellem la coca amb l'ajuda d'una forquilla.
La pintem amb l'ou batut, hi escampem les ametlles filetejades (o la decoració que ens agradi) i una mica de sucre.
La courem al forn a 180º, amb aire, durant uns 15 minuts. Anem-la vigilant perquè no triga gaire en tornar-se rossa.
A l'altra banda hi fem uns talls amb un ganivet. Pintem la vora amb una mica d'ou batut perquè s'enganxi millor al tancar-la. Segellem la coca amb l'ajuda d'una forquilla.
La pintem amb l'ou batut, hi escampem les ametlles filetejades (o la decoració que ens agradi) i una mica de sucre.
La courem al forn a 180º, amb aire, durant uns 15 minuts. Anem-la vigilant perquè no triga gaire en tornar-se rossa.
Imprimir la recepta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada