dilluns, 10 de juny del 2013

Coca de pasta de full farcida amb poma

Ingredients:
1 làmina de pasta de full fresca (Lidl)
ou batut
2 pomes
sucre morè 
margarina

Elaboració: 
Estenem la pasta de full amb el paper que hi va a sota. Ens imaginem la pasta dividida en dues parts horitzontals i en una banda a tot el llarg hi posem la poma tallada petitona (mireu la foto de sota).  
A l'altra banda hi fem uns talls amb un ganivet. Damunt de la poma hi posem sucre morè, una mica de canyella i uns trossets petits de mantega. Pintem la vora amb una mica d'ou batut perquè s'enganxi millor al tancar-la. Segellem  la coca amb l'ajuda d'una forquilla. 
La pintem amb l'ou batut, hi escampem les ametlles filetejades (o la decoració que ens agradi) i una mica de sucre.
La courem al forn a 180º, amb aire, durant uns 15 minuts. Anem-la vigilant perquè no triga gaire en tornar-se rossa.  









Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada