Els clàssics panellets de Tots Sants.
Ingredients:
500 gr. d'ametlla molta
500 gr. de patata (es bullen amb pela)
400 gr. de sucre
ou batut per pintar
pinyons, ametlla filetejada o a daus, coco, xocolata, cafè, etc.
Elaboració:
En un vol gran hi posem l'ametlla, el sucre i la patata que haurem triturat amb el passapurés perquè ens quedi ben fina. Ho remenem amb les mans fins a obtenir una massa ben lligada. Ho emboliquem amb un drap de cotó i ho deixem a la nevera tota la nit o d'un dia per l'altre.
Fem boletes i les arrebossem al nostre gust amb els pinyons, l'ametlla, el coco, etc.
Els pintem amb ou batut i els coem al forn a 180º - 190º, posició dalt i baix amb ventilador durant 13 - 14 minuts aprox. (els controlem en tot moment!)
Imprimir la recepta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada